HTML

Pannon Eagles - Promo EP

2012.07.04. 22:32 :: rocktusablog

A Pannon Eagles egy 2010-ben alakult Eagles tribute zenekar, promóciós kiadványuk pedig arról hivatott meggyőzni a hallgatóságot, hogy ez a fiatal magyar banda  méltóképpen tudja tolmácsolni a legendás amerikai rockegyüttes örökségét a mai koncertlátogatók számára is.

Egy feldolgozás zenekar felvétele nyilván kevésbé szól a közönségnek, mint a koncertszervezőknek, hiszen a Pannon Eagles az olyan típusú tribute zenekarokhoz tartozik, akik az eredeti dalok minél tökéletesebb visszaadására törekednek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne hallgathatná a felvételt örömmel a mezei Eagles rajongó is, ha egy PE koncert előtt szeretne meggyőződni róla, hogy érdemes-e elmenni a buliba, nem lesz-e fültanúja kedvenc dalai meggyalázásának.

Pannon Eagles.jpg
Nos, örömmel állíthatom, hogy a Pannon Eagles a szigorú elvárásoknak is tökéletesen megfelel. Az ugye alapvető, hogy minden egyes hang a helyén van (a többszólamú vokálokat is beleértve), de külön erény, hogy a dalok hangzása is megegyezik az eredetivel:

Pannon Eagles: New Kid In Town

https://www.youtube.com/watch?v=VnaZLJLTJEg


Az eredeti:

https://www.youtube.com/watch?v=1GGbi80h6Y0


Majdhogynem megható az a fajta alázat és igényesség, ami ahhoz kell, hogy ilyen gondosan reprodukálják egy zenekar életművének fontos állomásait.

A Pannon Eagles-t tehát nyugodt szívvel ajánlom minden Eagles rajongónak és minden koncertszervezőnek, aki biztosra akar menni egy hatalmas banda örökségét gondosan kezelő magyar tribute zenekarral.

A zenekar honlapja:

http://www.pannon-eagles.pgmusic.hu

Szólj hozzá!

Címkék: pannon eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://rocktusa.blog.hu/api/trackback/id/tr164627378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása